Регистрация

НОВИНИ

altcoins

👉Печели Награди, Докато Скролваш в Instagram!

С радост искаме да обявим още един giveaway, който ви дава възможност да печелите страхотни награди, докато скролвате в Instagram!

 

👉На Почивка с Altcoins-промоция

Имаме удоволствието да обявим новата ни промоция, която ще ви даде възможност да спечелите страхотни награди! За да участвате в този гивауей, е необходимо да изпълните няколко лесни стъпки.

 

👉CoolWallet Pro: Портфейлът за Професионалисти

В Altcoins.bg винаги търсим начини да подобрим вашето крипто преживяване. Затова днес сме горди да ви представим CoolWallet Pro- Bluetooth хардуерен портфейл, създаден за професионалистите, които искат пълен контрол върху своите активи навсякъде и по всяко време.

 

👉НОВ метод на плащане: SEPA INSTANT

От днес в Altcoins може да използвате нов, много приятен метод на плащане - SEPA INSTANT в евро! Това означава, че преводите в работно време на банките (до 17:00 ч.) ще пристигат при нас за минути.

 

👉Обмени крипто за крипто- Бързо, лесно и с няколко клика

С радост искаме да обявим, че вече може да обмените крипто за крипто вътрешно в платформата на Altcoins.bg по-лесно от всякога. Всеки, който има налични криптовалути в акаунта си в сайта, вече може да ги обмени безпроблемно за USDT. След това може да го обърне във всяка една от поддържаните от нас валути по всяко време на денонощието.

 

👉Ново в Altcoins.bg: Chz, Gala, Icp, Near, Op, Rune, Vet

С гордост ви споделяме новината за интегрирането на седем нови валути в портфолиото на Altcoins.bg. От днес нашите потребители могат да търгуват и с Chz, Gala, ICP, Near, OP, Rune и VET. Държим да отбележим, че интеграцията в сайта ни е пълна, т.е. може да ги купувате и продавате срещу фиат, да депозирате и теглите крипто към дигиталния си уолет в Altcoins, както и да ги обменяте за USDT и обратно.

 

👉Сезонът на майнинга започна с пълна сила! Вземи Kaspa KS3M асик сега на най-добрата цена в България

Днес отваряме нова страница в Altcoins.bg. Упорито разрастваме услугите и сферите си на влияние, като вече сме официално и дистрибутор на майнинг оборудване. И докато всички ще кажат, че това отдавна е приключило и сме закъснели с няколко годинки, моля, прочетете редовете по-надолу, за да видите, че не сме и просто се включваме в момента на рестарта на този бизнес, за да дадем малко по-професионално изражение и на тази ниша.

 

👉Дебют в България: Швейцарска прецизност от Tangem Wallet с 10% отстъпка

Не можахте да вземете Леджър с крипто бонуса? Няма проблем! Tangem Wallet е тук, за пръв път в България! Вземете най-добрия крипто портфейл - Tangem Wallet, с 10% отстъпка само сега! Швейцарска прецизност, уникален дизайн, сигурност от световно ниво, защитен от всичко! Наличен само в Altcoins.bg!

 

👉Изипей Обновява Тарифите: Таксата на Каса Намалява на 1.9%

С радост обявяваме, че нашият партньор за плащания, Изипей, прави голяма крачка към по-изгодни и устойчиви условия за нашите потребители. От днес 21.11.2023, Изипей намалява таксата за покупка на каса от 3.6% на 1.9%, предоставяйки още по-привлекателни и конкурентоспособни опции за обработка на плащания.

 

👉Ново в Altcoins: USDT на Binance Smart Chain (BSC)

Имаме удоволствието да ви представим последната иновация в нашето портфолио - добавянето на USDT (Tether) на Binance Smart Chain (BSC). Този ход е още една стъпка към разширяването на възможностите и удобствата, предоставяни от нашата платформа.

 

👉 Международни трансфери с Altcoins

Във времена на глобализация и свързаност, международните трансфери са станали неизбежна част от нашия финансов живот. Но защо тези трансфери трябва да бъдат сложни, бавни и с ограничения? С Altcoins, вече имате възможността да извършвате международни трансфери, които са бързи, лесни и удобни.

 

👉 НОВО В ALTCOINS - OTC (Over The Counter) ТЪРГОВИЯ

В света на криптовалутите, ОТС (Over the Counter) сделките представляват важен инструмент за инвеститорите и бизнесите, които оперират с големи суми и търсят по-добри условия и сигурност при изпълнение на техните сделки. От Altcoins с гордост ви представяме своята ОТС услуга, която дава възможност на потребителите да използват ОТС сделките за улеснение и комфорт.

 

👉 Депозит на крипто в Altcoins

Преди известно време пуснахме статия в блога за новите "killer" функции в Altcoins, а сега дойде момента да обявим още една страхотна новина, а именно ваш напълно функциониращ крипто уолет в платформата, който може да използвате за депозит на Биткойн, Етериум, USDT и BNB. Вижте пълните възможности.

 

👉 НОВО: Купи крипто със SEPA превод. Бъди независим!

SEPA буквално означава Single European Payments Area и позволява да се правят бързи и евтини преводи в евро в цяла Европа. Прочетете повече.

 

👉 !НОВО! ЗАРЕДИ ДИРЕКТНО АКАУНТА СИ В BINANCE!

Да закупиш или продадеш криптовалута от акаунта си в Binance никога не е било толкова лесно! Това е възможно благодарение на връзката с най-голямата крипто борса в света, която от Altcoins.bg въвеждаме за пръв път на българския пазар.

 

👉 Приемай плащания с криптовалути сега! Влез в Altcoins PAY

 

С Altcoins PAY всеки онлайн и физически магазин ще получи възможността бързо и лесно да започне да приема плащане в криптовалути. Стартираме с Биткойн на основната мрежа и вече имаме активна Лайтнинг мрежа, която ни позволява да предлагаме по-бързи и по-евтини транзакции. В близко бъдеще планираме да добавим и други валути към нашата услуга, както и нови опции за подобрено потребителско изживяване.

 

👉 HODL в Altcoins.bg

Функцията HODL е новото допълнение към портфолиото ни. Чрез нея предоставяме възможността да поддържате баланс от определени криптовалути при нас. Засега функцията е активна при нови покупки срещу фиатна валута, но много скоро ще пуснем и възможност да депозирате директно крипто, което да обмените в удобен за вас момент.

 

👉 КАКВИ УСЛУГИ ЩЕ НАМЕРИМ НА ALTCOINS.BG?

В тази секция може да се запознаете с всички услуги и възможности, които предлага платформата. Обмяна на крипто за фиатни валути, депозит на крипто в Altcoins, Altcoins PAY, директен платежен канал с най-голямата крипто борса в света - Binance, баланс и HODL в Altcoins.bg, както и счетовдство и данъчни консултации,

 

👉 НОВИ СТЕ В КРИПТО? ЗАПОЧНЕТЕ ТУК!

 

В този сегмент ще намерите най-често задаваните въпроси за криптовалутите и платформата на Altcoins.bg. Ако не намерите вашият отговор там, пишете ни на имейла или в опцията за чат на живо.