Регистрация

Депозит на крипто в Altcoins

Депозит на крипто в Altcoins

Преди известно време пуснахме статия в блога за новите "killer" функции в Altcoins, между които собствения уолет в платформата, възможността за обмяна между различни криптовалути, теглене на крипто и т.н. Цялата статия може да видите тук:

Новите "killer" функции в Altcoins

Сега обаче дойде момента да обявим още една страхотна новина, а именно ваш напълно функциониращ крипто уолет в платформата, който може да използвате за депозит на Биткойн, Етериум, Лайткойн, USDT и BNB. 

Новите опции идват като част от сътрудничеството ни с Binance и ще помогнат изключително много за бъдещите ни планове за нови услуги, които ще направят ежедневната работа с крипто още по-лесна и безпроблемна дори за начинаещите в България. Естествено периодично ще добавяме и нови валути от портфолиото ни към поддържаните в уолета.

Вече имате възможност не само да депозирате крипто чрез покупка с фиат, но имате и собствен адрес за споменатите по-горе криптовалути, който може да раздавате на приятели, познати, партньори, за да ви плащат в крипто. 

Събрания баланс в послествие може да обръщате в левове или да изтеглите към крипто адрес по ваше желиание по всяко едно време в платформата.

По-съобразителните от вас вече използват тези опции от няколко дни, но искахме да тестваме всички възможности и бъгове, които може да произлязат от това, преди да обявим официално. Днес смятаме, че всичко е изчистено и може да се похвалим :)


Ето и част от стратегиите, които ни хрумват, за да може да се възползвате максимално от новите възможности в Altcoins.

- Ежемесечен / седмичен и т.н. DCA (dollar cost average) с малки суми, като оставяте закупеното количество в акаунта си. По този начин си пестите таксата за транзакция при всяка покупка, която може да е значителна част от общата сума, особено след ординалите в бтц, при пика на които цената за транзакция достигна до над $50. Така, като се посъбере по-голяма сума в бтц, изпращате цялата само с една транзакция. 

- Както писахме по-горе, може да дадете адреса си в Altcoins на приятели, познати, партньори, които да ви плащат в крипто по него. Системата естествено работи денонощно и депозита се отразява до минута. Работим със скоростта на Binance, така че може да сте сигурни, че депозитът ще бъде отразен веднага. 

- Събирате плащания в крипто като фрийлансър, които после може бързо да обменяте към лв. и да получите по избрания от вас метод на плащане.

- Приемайте плащания в Биткойн, Етериум, Лайткойн, USDT и BNB. 

Със сигурност има още доста полезни възможности, ще ги събираме и допълваме в тази статия, затова може да си я отбележите и отваряте периодично.

 

Благодарим за доверието и успех!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога