Регистрация

За нас

 

Altcoins.bg е собственост на Хайп Трейд ЕООД с МОЛ: Ростислав Тотев и ЕИК: BG204698586.

Нашата основна цел е да осигурим лесен и безпроблемен достъп на все повече хора до разрастващия се пазар на криптовалутите. За да постигнем това, сме добавили възможност за покупка и продажба на биткойн и едни от най-търгуваните алткойни по световните борси. По този начин всеки, който желае, ще има възможността с няколко клика да стане част от крипто-революцията.

Биткойн е най-известната и значима криптовалута. Безспорен факт е обаче, че дори на много по-ниска цена, някои от алткойните предлагат доста интересни функции и възможности. С темпото, с което се развива крипто-индустрията в момента, никой не може да каже дали след някоя друга година някой от алткойните няма да заеме мястото на биткойн като "крал"...

Ние вярваме в развитието на криптовалутите и в това, че те ще предизвикат тотална промяна в начина ни на живот, както интернета и смартфоните. Нашата цел е да ускорим този процес като позволим на всеки да стане част от тази революция, но не само с покупката на биткойн, но и на алтернативите, които се борят да променят нашето ежедневие към по-добро. 

От 16.10.2020 г. сме официално регистрирани в НАП като доставчик на услуги за обмяна на криптовалути срещу фиатни пари и като доставчик на портфейл, който предлага попечителски услуги..