Регистрация

За Инвеститори

altcoins

Създадохме тази секция, защото все повече хора се свързват с нас, за да разберат дали е възможно и как да закупят (и съответно да продадат) криптовалути за по-големи суми от лимитите на сайта.

Както знаете, в момента максималният лимит за единична поръчка е 30,000 лв. 

При това ограничение инвеститорите в момента не могат да закупят (продадат) дори 1 цял биткойн, затова въпросът как да се случат нещата, ако желаете да прехвърлите богатство от и към криптовалути е много точен. Прочетете по-надолу, за да се запознаете с основните моменти:

Възможно ли да се закупи или продаде за по-голяма сума?

Да, разбира се. Altcoins.bg сме регистрирани в НАП като доставчик на услуги за обмяна на криптовалути срещу фиатни пари и като доставчик на портфейл, който предлага попечителски услуги. Това означава, че нямаме законови пречки да обработваме клиентски плащания за криптовалути, независимо от сумите, стига да се придържаме към правилата, които ЗМИП (Закон за мерките срещу изпиране на пари) налага.

Как точно става това?

В тази статия ще дадем базова информация, а след това всеки, който се свърже с нас, ще получи лична консултация за правилния метод според неговия профил, както и професионално съдействие от наша страна във всяка една стъпка от процеса по закупуване / продажба на съответната валута.

Имайте предвид, че ние не сме финансови консултанти и не бихме ви съветвали кога и в какво да инвестирате (продавате).

Ние ще ви помогнем в целия процес по запознаване с криптовалутите, начина на създаване на портфейл, как да го защитите, как да премине безболезнено процеса по закупуване на криптовалута за голяма сума, както и да се справим за вас с банковия "бан". 

При продажба пък ще ви посъветваме кой е най-правилния метод за продажба на вашите криптовалутни активи. 

Как е правилно да се процедира?

Голяма част от нашите клиенти, които не са се консултирали с нас, процедират по следния начин:

След като са решили, че е време да закупят (продадат) някоя валута, правят поръчка за максималната сума, която платформата позволи. Непосредствено след това пускат втора (трета и т.н.) поръчка за максималния лимит. 

Да, това е възможен начин да се случат нещата, но не винаги е най-оптималният. Дори да решите да действате по този начин, първо се свържете с нас, за да ви обясним някои важни моменти и тънкости как да минат получите сумите по вашите банкови сметки без проблем.

Другото, което трябва да знаете е, че при достигнат оборот от 30,000 лв. в рамките на платформата, по ЗМИП сме длъжни да ви изискаме да подпишете декларация за произход на средствата. Тя е необходим документ, който трябва да имаме във вашето досие, за да можем да продължим да работим заедно.

Важен момент, който също може да ви помогне да изберете нашите услуги е, че след като достигнете оборот от 100,000 лв., можем да ви предложим и отстъпка от комисионните и цените, които виждате на платформата.

Как точно стават транзакциите за по-големи суми?

Малко по-горе написахме, че според профила на всеки отделен инвеститор, подходът може и ще бъде различен. Няма и как да споделим точния ни модел на работа, защото той е част от нашия опит, нашата специализация и причината да изберете нас!

Когато дойде момента да правите транзакция за по-голяма сума, направете си профил в сайта и го верфицирайте - (Пълни инструкции може да видите в нашата секция Първи стъпки). След това се свържете с нас, а ние ще свършим останалото.

Препоръчваме да се връщате към тази статия от време на време, защото тук ще допълваме с нови услуги, които предстои да бъдат пуснати за българския пазар.