Регистрация

НОВО В ALTCOINS - OTC (Over The Counter) ТЪРГОВИЯ

НОВО В ALTCOINS - OTC (Over The Counter) ТЪРГОВИЯ

В света на криптовалутите, ОТС (Over the Counter) сделките представляват важен инструмент за инвеститорите и бизнесите, които оперират с големи суми и търсят по-добри условия и сигурност при изпълнение на техните сделки. От Altcoins с гордост ви представяме своята ОТС услуга, която дава възможност на потребителите да използват ОТС сделките за улеснение и комфорт.

 

ОТС сделките се извършват за суми над $100,000 или тeхния еквивалент и не преминават през обичайните спот услуги на борсите, а през специализираните отдели за ОТС търговия. Това позволява на клиентите да се възползват от по-добри условия и по-голяма сигурност при изпълнение на техните сделки.

 

В Altcoins, процесът на ОТС сделките е бърз и ефективен. Клиентите само трябва да подпишат ОТС договор (за ваша сигурност, че ние ще изпълним поетите ангажименти по начина, по който сме обещали), да прехвърлят желаната сума, а при пристигането й, ние вземаме най-добрата цена от OTC отделите на всички наши борси. По този начин вие можете да се възползвате от нашите контакти, които сме градили с годините и да се възползвате от най-добрите условия, при които да купите или продадате желаната криптовалута. 

 

Освен това, ОТС сделките предоставят възможност за международни трансфери. Това е особено полезно за големите инвеститори и бизнеси, които имат международни партньори или се разплащат с чужбина. Altcoins разполага с връзки с две от най-големите борси, специализирани в ОТС сделки - Binance и Kraken. Тези директни канали ни позволяват да получаваме най-добрите оферти за нашите клиенти.

 

Едно от големите предимства на ОТС сделките е бързият сетълмент и по-ниските такси. По този начин ще спестите време, а и средства, защото таксата за OTC сделки е осезаемо по-ниска в сравнение с тази на стандартните поръчки в сайта. С цел осигуряване на сигурност и съответствие със законовите изисквания, клиентите трябва да предоставят документ за произхода на парите съгласно Закона за мерките срещу изпирането на пари (ЗМИП).

 

За повече информация относно OTC сделките или за конкретни заявки, моля, свържете се с нас и нашите експерти ще ви помогнат да осъществите успешна сделка.

 

Успех и благодарим за доверието!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога