Регистрация

Altcoins - твоят дигитален уолет в България

Altcoins - твоят дигитален уолет в България

Здравейте, приятели!

Както обещахме, продължаваме да разширяваме своето портфолио, за да предоставим на потребителите си най-доброто изживяване в света на криптовалутите. Радостни сме да обявим, че към момента дигиталният ни Altcoins уолет поддържа над 100 валути за директно депозиране, теглене и обмяна крипто за крипто. Като прибавим към това и безпроблемната обмяна от и към лв. и евро на всяко едно крипто от портфолиото ни, то определено това е най-доброто предложение за търговия и инвестиция на криптоактиви в България. От Altcoins сме и единствените, които предлагат OTC търговия и възможност да изкарате лесно капиталите си от територията на България.

 

Това разнообразие прави Алткойнс единствената платформа в България, която предлага дигитален уолет с толкова широка гама от приемани криптовалути.

 

Направете своя безплатен уолет СЕГА!

 

Вече нашите потребители могат свободно да извършват всички операции при нас. Те могат да обменят своите криптовалути с фиатни пари и обратно, както и да осъществяват обмяна на различни видове криптовалути помежду си. С въвеждането на тези интеграции, пътят към крипто и обратно в България вече е още по-кратък.

 

Зареждането на портфейла отвсякъде става бързо, лесно и удобно. Потребителите могат да депозират криппто в портфейла си при нас, независимо от това къде се намират. Kaто благодарение на нашите приятели от ЕasyPay и Cashterminal, нашите потребители могат да купуват и продават крипто на над 6000 физически локации в Бълагрия. Също така, изпращането на криптовалути до всяка точка на света става бързо и безпроблемно.

*Забележка* Минималната сума за обмяна в Altcoins Wallet е равностойността на $10.

 

И това не е всичко! Altcoins wallet е подходящ за всички видове бизнеси и бизнеси с ръчна обработка на клиентските плащания - фитнеси, салони за красота, хранителни магазини, туристически агенции, недвижими имоти, автокъщи, счетоводни, адвокатски, нотариални услуги.

 

Плюсове

Бързо и лесно осчетоводяване.

Някои валути са налични на повече от една мрежa.

USDT е налична на 9 мрежи.

USDC е налична на цели 11 мрежи.

Бързо генериране на уолета и потвърждаване на плащанията.

Койните веднага сe освобождажат  в Altcoins уолета ви.

Възможност за издаване на фактура за всяка транзакция по обмен.

Може да приемате плащания от всички борси, външни уолети за всички валути, дори през Binance Pay

 

Минус

Все още няма виртуален POS за въвеждане на точната сума за осъществяване на транзакция (работи се по това и скоро ще е налично). Трябва ръчно да уговорите сумата с клиента , която трябва да се изпрати по уолета.

 

Направете своя бизнес акаунт СЕГА!

 

Очаквайте още вълнуващи новини и иновации, които ще бъдат обявени до края на годината.

Благодарим ви за доверието и знайте, че най-доброто предстои!

 

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога