Регистрация

Altcoins - твоят дигитален уолет в България

Altcoins - твоят дигитален уолет в България

Както обещахме в предишната статия, продължаваме да разширяваме своето портфолио, за да предоставим на потребителите си най-доброто изживяване в света на криптовалутите. Радостни сме да обявим, че пуснахме още 10 валути за директно депозиране, теглене и обмяна крипто за крипто в Altcoins wallet. По този начин поддържаните валути станаха общо 30. Като прибавим към това и безпроблемната обмяна от и към лв. на всяко едно крипто от портфолиото ни, то определено това е най-доброто предложение за търговия и инвестиция на криптоактиви в България. От Alrcoins сме и единствените, които предлагат OTC търговия и възможност да изкарате лесно капиталите си от територията на България.

 

Лист с подържаните валути за крипто депозит / теглене / обмяна:

 

BTC

ETH

USDT

Binance coin

Ripple

Solana

Cardano

Polygon (MATIC)

Polkadot

Litecoin

Tron

AVAX (C-Chain)

Arbitrum

SUI

Bitcoin Cash

Aptos (APT)

Fantom

ICP

Shiba Inu

Cosmos HUB

Near Protocol

Stellar

Optimism

Aptos

Arbitrum

Vechain

Thorchain

SUI

Chiliz

Gala

 

Това разнообразие прави Алткойнс единствената платформа в България, която предлага дигитален уолет с толкова широка гама от приемани криптовалути.

 

Вече нашите потребители могат свободно да извършват всички операции при нас. Те могат да обменят своите криптовалути с фиатни пари и обратно, както и да осъществяват обмяна на различни видове криптовалути помежду си. С въвеждането на тези интеграции, пътят към крипто и обратно в България вече е още по-кратък.

 

Зареждането на портфейла отвсякъде става бързо, лесно и удобно. Потребителите могат да депозират криппто в портфейла си при нас, независимо от това къде се намират. Също така, изпращането на криптовалути до всяка точка на света става бързо и безпроблемно.

 

Имайте предвид, че новостите не свършват тук. Очаквайте още вълнуващи новини и иновации, които ще бъдат обявени до края на годината.

 

Благодарим ви за доверието и знайте, че най-доброто предстои!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога