Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 14.07

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 14.07

Добро утро в средата на седмица! Може би плановете за уикенда започват да стават все по-очаквани, но преди това е време за нашия сутрешен крипто блог.

 

Доминация на Биткойн: 46%

 Цена на Биткойн: $31 967, -3.6%

Обем търговия за последните 24 часа = $63 млрд

🚨 Fear and Greed Index: 

21 Extreme Fear

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 1.29T -3.80%
Пазарна Капитализация на Биткойн 597B -3.12%
Пазарна Капитализация на Етериум 219B 5.71%
Пазарна Капитализация на DeFi 63.1B 11.21%

 

S&P Dow Jones пуска 5 нови крипто индекса 

S&P Dow Jones добави нови 5 крипто индекса към съществуващия си списък. Най-зашеметяващият от тях може би е S&P Cryptocurrency Broad Digital Market (BDM) Index, който предоставя възможност за следене на пазара, разчитайки на представянето на 240 различни криптовалути. Сред другите индекси са LargeCap Index, който се фокусира на “големите” койни, Ex-MegaCap Index, който изключва Биткойн и Етериум, LargeCap Ex-MegaCap Index и Ex-LargeCap.

 

Fidelity увеличава крипто персонала си с 70%, оперира и извън Биткойн

Финансовият гигант Fidelity разраства своя крипто персонал, за да срещне нарастващото търсене от страна на институциите. За целта бизнесът планира да наеме нови 100 служителя. Досега Fidelity предлага услуги свързани само с Биткойн - търгуване, държане на Биткойн за клиенти и други допълнителни услуги. С нарастващото търсене от страна на различни бизнеси, компанията ще се фокусира и над други криптовалути - като Етерием - които да предостави на своите клиенти.

 

BNY Mellon ще асистира на Grayscale за бъдещия Биткойн ETF 

BNY Mellon, една от най-дългогодишните банки в САЩ, ще асистира на  Grayscale в предоставяне на определени услуги, включително и бъдещия Биткойн ETF. Очаква се от началото на октомври банката да предоставя счетоводни и административни услуги на Биткойн Тръста на Grayscale. Неотдавна бизнесът съобщи планове да стане ETF фонд, като BNY Mellon ще помага и в тази дейност.

 

Етериум портфейла Gnosis Safe се разраства до Polygon, Binance Smart Chain и Arbitrum

Въпреки ниските такси на Етериум блокчейна в момента, екипът на Gnosis Safe се разраства на платформи, поддържащи по-ниски такси. В резултат  Gnosis Safe съобщи, че вече оперира на Polygon, Binance Smart Chain

и Arbitrum. 

 

Лондонската полиция конфискува криптовалути за $250М

Лондонската полиция на Metropolitan е иззела $250М в криптовалути, преминавайки рекорда от преди три седмици, когато полицията конфискува $158М в крипто.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога