Регистрация

Изтеглете криптото си от Binance бързо, лесно и удобно

Изтеглете криптото си от Binance бързо, лесно и удобно

Както знаете преди време ви показахме как да заредите акаунта си в BINANCE бързо и лесно чрез БАНКОВ ПРЕВОД.

Е предполагаме е дошло време да изтеглите част от крипто печалбите си и търсите също толкова бърз и лесен начин. Няма проблеми, от Altcoins отново сме се погрижили и днес ще ви представим един доста лесен начин.

 

Както при депозита, така и при продажбата по същия начин ще стават без да правите реално теглене към външен адрес, а и таксата за вас ще бъде точно 0!

 

Много сме горди, че имаме възможност да си сътрудничим с най-голямата борса в света, давайки огромна стойност и на българския пазар. С тази иновация може да бъдете сигурни, че България се нарежда на първите места в света по лекотата, с която да свържете традиционния си банков акаунт с безкрайните възможности в криптовалутите.

 

Как става?

 

При продажбата правите поръчка за продажба на избраната от вас валута, но вместо да получите от нас уолет, по който да преведете определена сума, ние ще ви предоставим нашия имейл адрес, Binance PAY ID, както и QR код, който може да сканирате от мобилния си телефон и ще ви насочи към правилните данни за плащането.

 

Отново напомняме, че по този начин всякакви възможности за грешка, за неправилни плащания е сведен до абсолютния минимум.

 

Плащането става почти мигновенно с нулева такса за транзакцията.

 

Няма нужда от повече излишни думи. Супер бързо, лесно, просто и евтино. 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога