Регистрация

НОВО! Зареди акаунта си в Binance с Altcoins.bg

НОВО! Зареди акаунта си в Binance с Altcoins.bg

Да закупиш или продадеш криптовалута от акаунта си в Binance никога не е било толкова лесно! Това е възможно благодарение на връзката с най-голямата крипто борса в света, която от Altcoins.bg въвеждаме за пръв път на българския пазар.

Всеки депозит, независимо от криптовалутата, ще достига точно с два клика до акаунта ви там без да се налага да въвеждате адрес или мрежа. Без възможност да сбъркате или да загубите коините си. С много по-ниски такси от всичко познато досега у нас!

Продажбите по същия начин ще стават без да правите реално теглене към външен адрес, а и таксата за вас ще бъде точно 0!

Много сме запалени към тази нова възможност да си сътрудничим с най-голямата борса в света, а това ще даде огромна стойност и на българския пазар. С тази иновация може да бъдете сигурни, че България се нарежда на първите места в света по лекотата, с която да свържете традиционния си банков акаунт с безкрайните възможности в криптовалутите.

Знаете, че това е нашата мисия - да носим стойност, да решаваме реални проблеми чрез иновации и да направим максимално лесна връзката на криптовалутите с реалната икономика. Е, това вече е възможно и можем да кажем, че е неоспорим факт.

 

Как се случва?

 

 От клиентска гледна точка е направено толкова лесно, че да се зачудите как не е измислено досега. Знаете, че понякога гениалните решения са много прости. Зад тях обаче стоят много години опит, подходяща инфраструктура и страхотни програмисти, които да направят всичко това възможно. 

За да заредите акаунта си в Binance, просто трябва да направите стандартна поръчка в Altcoins.bg и да изберете опцията ще захранвам "акаунт в Binance".

Потвърждавате поръчката, както досега, само че не въвеждате уолет, мрежа и т.н., а единствено вашия имейл адрес от регистрацията си в Binance или вашето Binance PAY ID. След като получим плащането ви по един от представените при нас методи за захранване, коините ще се озоват в профила ви в Binance.

Продажбата работи по подобен начин. При нея отново правите поръчка за продажба на избраната от вас валута, но вместо да получите от нас уолет, по който да преведете определена сума, ние ще ви предоставим нашия имейл адрес, Binance PAY ID, както и QR код, който може да сканирате от мобилния си телефон и ще ви насочи към правилните данни за плащането.

Отново напомняме, че по този начин всякакви възможности за грешка, за неправилни плащания е сведен до абсолютния минимум.

Плащането става почти мигновенно с нулева такса за транзакцията.

Няма нужда от повече излишни думи. Супер бързо, лесно, просто и евтино. 

 

Защо да заредя / изтегля от акаунта си в Binance през Altcoins.bg?

 

Едва ли можем да се уморим да повтаряме тези факти, защото сме изключително горди с постиженията си през последните няколко години, в които имаме възможността да работим активно за крипто общността в България. Вече сме платформата с:

– НАЙ-голямо разнообразие от криптовалути в България;

– НАЙ-много услуги за ежедневните ни нужди;

– НАЙ-добри условия за бизнес клиенти;

– НАЙ-добри отзиви от клиентите си;

– НАЙ-добра реферална програма;

– НАЙ-много партньори;

– НАЙ-бърза верификация;

– НАЙ-добрия крипто магазин в българска крипто платформа;

– НАЙ-висока добавена стойност, сигурност, ликвидност и бързина за обработка на заявките;

 

Към всичко това в последните две седмици добавихме:

- Altcoins PAY, чрез която даваме възможност на всеки онлайн и физически магазин (обект) независимо да приема плащания в биткойн;

- и сега директна платежна връзка с Binance.

 

Както виждате, комисионните ни паднаха до най-ниските въобще в целия български, а и не само крипто пазар. Да закупите и продадете криптовалута през Altcoins.bg в момента е по-евтино от:

 

- покупка с карта през коя да е платформа (средно 3-5% надценка);

- покупка през ATM (5-10% надценка, средно около 6%)

- покупка с дебитна карта през Binance (1.8% такса);

- покупка през коя да е друга чуждестранна платформа посредник (средно 1.5-2% такса);

- топ-ъп с дебитна карта през Револют (1лв. + 1%);

- покупка през суап (над 1.5% средно);

- покупка директно през Екзодус или някой друг уолет.

- надценката на олиото, кравето масло, кроасаните, доматите, краставиците, морковите, тока, дизела, цигарите, дюнерите и още много.  

Знаем, че голяма част от вас не са смятали таксите по този начин, защото раздробени по всички посредници, те не се усещат и минават незабелязано. В момента Altcoins.bg правим излишна

нуждата да използвате 15 посредника, за да закарате средствата си от банковата си сметка до Binance и обратно. 

В горните сметки дори не влагаме времето, нервите и негативите, които могат да ви донесат някои от тези методи.

Всичко изброено до сега плюс 0.75% средна надценка за ВТС, ЕТН и USDT неминуемо прави Altcoins.bg предпочитано място за бърз и сигурен метод за обработка на плащания в криптовалути.

Стараем се да движим българската крипто екосистема напред и най-голямата награда за нас е да видим крайния резултат от усилията ни и топ ревютата, които постоянно получаваме от вас.

Благодарим за доверието и възможността да доказваме ежедневно, че сме най-добрите!

През беър маркет се строи. Трябват ли ви още доказателства? Ако да, следете фийда ни тук и в социалните мрежи. Не е за изпускане!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога