Регистрация

Web3 игрите нямат спирка

Web3 игрите нямат спирка

Добро утро в крипто броя, който дава лъч светлина в мъгливото и облачно време последните дни. В днешния брой ще си говорим за Web3, NFT, Калифорния и блокчейн, така че обещаваме - ще има за всеки по нещо. 

 

Web3 игрите прогресират

Web3 игрите са нагорещена тема през последно време. Само за последните седем дни се случи следната поредица: 

   1/Създателя на PubG съобщи, че работи над нова блокчейн игра наречена Artemis, която ще използва метавърс и NFT. PubG има около 30 млн играчи на ден. 

   2/Създателите на Grand Theft Auto и Call of Duty  също са се насочили към Web3 с играта Random Games. 

   3/Epic Games пусна не една, а две NFT игри - Star Atlas и Blankos на Epic Games Store, който има 190+ млн потребители. 

   4/И не са последно място Saga, създателят на Sonic, съобщи усилия над първата блокчейн игра. 

Освен целия куп с новини, доста видни лица също споделят убежденията си за бляскавото бъдеще на Web3. 

 

Майкъл Андерсън, един от създателите на Framework Ventures, вярва, че крипто игрите може да доведат следващите 100 млн потребители в пространството. Това не са само бръщолевици, тъй като Андерсън направи залог за $400 млн в индустрията. 

 

Джак Лу, CEO на Magic Eden (най-големият маркетплейс на Solana), смята, че крипто игрите ще отворят нови възможности и за студиата, които да изградят една цяла екосистема. Наскоро Лу започна да движи не само по вълната Solana, а хвана и успоредна още една. Magic Eden добави достъп до Етериум NFT, като Джак сподели идеята именно платформата да събира всички нужди на своите потребители. 

 

NFT месечните продажби стигат $947 млн

Говорейки за NFT пазари, един бърз ъпдейт по темата. Отново Solana, която гърми като новогодишен фойерверк с почти удвоен размер на продажби спрямо предходния месец. DaapRadar отчитат $133 млн продажби на Solana арт, спрямо $68.5 млн за август.

Останалата част от пазара - е, не могат да се похвалят със същата новина - продажбите на Етър NFT са надолу с 65% от началото на годината. 

 

Altcoins.bg VIP Club - Ела на мястото, където ще намериш всичко в крипто само с няколко клика!

 

Калифорния използва блокчейн

Ако миналата седмица губернаторът на щата наложи вето на законопроект, който щеше да намали крипто интереса, то сега Калифорния го засилва. С новия закон, калифорнийците ще могат да получават запис на документи като акт за раждане, брак и т.н на блокчейн. 

Защо? Защото е по-бързо, по-евтино и по-ефикасно от сегашната система. Това е важен ход, тъй като ще даде възможност за съдействие между блокчейн и правителствата и току виж всичко е по мед и масло и започне масово използване на децентрализираната технология. 

 

С идея за покупка на имот чрез чейна затваряме днешната крипто приказка. 

 

Край.

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога