Регистрация

Altcoins.bg VIP Club

Altcoins.bg VIP Club

Днес имаме удоволствието да ви представим най-новата услуга, с която разширяваме портфолиото си – Altcoins VIP Club.

 

Какво означава това?

 

Altcoins VIP Club е плод на усилията ни през последните години и неуморната работа, която сме вложили в изграждането на платформата. Благодарение на това имаме възможността да познаваме криптовалутите доста добре, целия пазар, силите, които го движат и как правилно да сегментираме и анализираме информацията.

Не малко от нашите клиенти са ни питали през годините дали няма да пуснем подобна обучителна услуга, която да им даде още повече стойност и да направи инвестициите в криптовалути една идея по-лесни.

Досега не се чувствахме готови за тази крачка, но живеем в изключително интересни времена, в които информацията, която достига до всички нас, е на двата полюса.

Постоянно едни анализатори казват, че цените на пазара ще паднат, други, че ще се вдигнат. Това е достатъчно объркващо понякога дори за нас, какво остава за някой с по-малко опит.

 

Целта на Altcoins VIP е да ви предоставяме топ актуална информация във всеки един момент, анализи на пазара от достоверни и доказани източници, предложения за трейдове, сигнали от най-добрите крипто специалисти, алфа информация за еърдропи, минтове, нфт-та, форкове и т.н.

 

В общи линии ще се опитаме да направим нашия Дискорд сървър единственото място, което да има нужда да посетите за информация за крипто в България.

Ще пуснем и няколко обучения за криптовалути напълно безплатно.

 

Няма платформа в България, която дава толкова стойност на клиентите си всеки ден, а по този показател на база и на новите услуги, които предстои да представим в следващите месеци, ще можем да се борим и с най-големите в света.

 

Нека припомним услугите, които предлагаме в момента:

-        Обмяна на криптовалути (покупка и продажба)

-        Услуги за бизнес клиенти

-        Услуги за инвеститори

-        Крипто счетоводство и данъчна консултация

Освен това, ежедневно получавате информация от нашия ежедневен блог и социални мрежи.

 

Предстои обявяването и на още няколко нововъведения в платформата и нови услуги, които със сигурност ще ви харесат страшно много.

 

Altcoins VIP е съвсем логично продължение на мисията, която сме си поставили – Да направим пътя на всеки в криптовалутите максимално лесен. Това включва обмяната между фиат и крипто, предоставяне ежедневно на актуална информация за анализ на пазара, но вече и много повече с обучителната информация в  Altcoins VIP Club.

VIP услугата стартира от днес, но вече сме се постарали да добавим не малко полезна информация в Дискорд сървъра ни, дори пълен речник на крипто термините.

Естествено постоянно ще се качват нови неща от нашите контакти в България и по света, за да може да получите възможно най-голяма обучителна стойност за абонамента си.

 

Колко ще струва Altcoins VIP?

 

Първите 100 човека, които се регистрират в Altcoins VIP сървъра ни ще могат да си гарантират цена завинаги от 50лв/месец. За всеки следващ в момента отново ще бъде 50 лв./месец, но с разширяване на услугата и добавяне на нови „екстри“, за тях цената може да се вдигне.

Освен това, всички нови членове на сървъра ще имат 7 (седем) дни безплатен тестов период, след който могат да решат да продължат или откажат абонамента си.

Ако сте били наши клиенти, то със сигурност сте забелязали, че правим всяко нещо с любов и внимание към детайла, затова сме убедени, че влезете ли веднъж, няма да искате да се отпишете. 

Ние ще направим всичко възможно да ви дадем в пъти повече стойност от цената, която заплащате.

 

Входът във ВИП Клуба временно е ограничен! Извинете ни за неудобството.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога