Регистрация

Верифицирайте профила си в Altcoins.bg

Верифицирайте профила си в Altcoins.bg

Здравейте, приятели!

Дойде моментът, който описахме подробно в статията: Как, кога и защо трябва да верифицираме профила си в Altcoins.bg.

Тя е много важна, за да разберете защо е нужна верификацията, затова бъдете сигурни, че сте я прочели.

Казано накратко, това са новите изисквания към нас като платформа, която служи за обмен на криптовалути срещу фиатни такива.

Като част от изискванията по закона за мерките срещу изпиране на пари, сме задължени да изключим опцията за търговия като гост. Разбира се, ако законите позволят, в някакъв момент ще я включим отново.

Още от самото стартиране на платформата ни през 2017-та  година, ние винаги сме се стремяли да предлагаме максимално коректни и прозрачни услуги, съобразени със законите. Това няма да се промени и сега. Само по този начин нашите клиенти могат да са сигурни, че парите и персоналната им информация е на сигурно място.

Това е и причината да въведем СМС-верификация при логин във вашия профил. Така няма защо да се притеснявате, че някой друг освен вас ще има достъп до личните Ви данни, както и транзакциите при нас.

Да, не работите директно със средства в Altcoins.bg и за някои може да идва в повече, но високото ниво на сигурност никога не може да бъде излишно!

 

Какво точно се променя?

-        Изключваме търговията като гост

-        Всеки наш клиент трябва да има регистрация и верификация на профила, за да прави поръчки на платформата

-        Няма да можете да правите покупки или продажби от името на някой друг. За да може някой да изпрати или получи средства от нас, трябва да е преминал процеса по верификация.

В общи линии с това се изчерпват разликите в начина на работа на платформата. 99% от вас дори няма да забележат разликата.

 

Кога трябва да се идентифицирам?

Верификацията вече е налична във вашия профил. До 20-ти септември ще имате възможност да завършите процеса без прекъсване в услугите ни. На 21-ви търговията в Altcoins.bg ще бъде отворена само за верифицирани потребители, каквото е изискването по закон.

Затова съветваме да не изчаквате последния момент, а да използвате тази една седмица, за да приключите процедурата.

Какво трябва да направите?

За да се верифицирате, трябва само да вземете личната си карта, лист хартия и да влезете в профила си при нас. Кликнете на таба „Верификация“ и следвайте нашите инструкции. Гарантираме, че може да завършите процедурата за не повече от 4-5 минути.

След като верификацията е одобрена от наша страна, автоматично ще получите съобщение.

 

Защо верификацията е нещо хубаво?

Когато познаваме клиента си и сме намалили опитите за измами през платформата (повярвайте има и не малко такива – Скоро смятаме да организираме среща, на която на по питие може да разкажем много интересни истории от опита си), ще можем да гарантираме на всички платежни институции прозрачност и сигурност, която ще отвори врати и за нови платежни методи. Това ще направи вашето преживяване и търговия още по-лесна и приятна! Дори без притеснение ще можем да предложим и други функции, които са налични само на големите международни борси, а от това ще спечелите само Вие - нашите клиенти.

Ако сте наш клиент като Юридическо лице, може да ни пишете на support@altcoins.bg, за да Ви изпратим нужните документи, които да попълните от името на организацията си.

Това е!

От наша страна може да сте сигурни, че ще работим с персоналната Ви информация, както досега сме обработвали вашите плащания – винаги коректно, лоялно и с нужната сигурност! Дори от Altcoins.bg сме благодарни, че изискването за идентификация на клиентите идва чак сега. За последните три години се убедихте, че може да ни поверите най-чувствителното за всеки от нас - парите си! Затова верификацията е просто една малка стъпка, през която трябва да преминем.  

Благодарим Ви за доверието и че избрахте нас!

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога