Регистрация

Ставаме на 3 години и подаръците са от нас!

Ставаме на 3 години и подаръците са от нас!

Здравейте, приятели!

Ето че вече влязохме в октомври и лятото остана назад като приятен спомен. Този месец обаче е по-специален за нас, защото Altcoins.bg става на 3 години. По този повод сме подготвили много подаръци и изненади за лоялните ни клиенти. Какви точно ще обявим малко по-надолу. Бихме искали първо да направим кратък разбор на изминалото време и да ви покажем как се развихме и какво може да очаквате от нас оттук нататък.

Каква е равносметката дотук?

В края на октомври 2017 г. oткрихме Altcoins.bg, като един от многото сайтове за обмяна на криптовалути в България. Бяхме 10+ платформи, които се борихме за своето място под слънцето. Всички предлагаха биткойн, а на пръстите на едната ръка се брояха тези, които предлагаха етериум и лайткойн. Само на cryptobank.bg имаше малко по-голямо разнообразие – 6 или 7 валути по спомен. Споменаваме го, защото някъде по пътя успяхме да се сдобием с домейна на cryptobank.bg, който беше и най-големия ни конкурент на пазара на алткойни в България.

Едва бяхме успели да обработим първите си няколко поръчки и ПИБ закри сметките на всички крипто чейнджове в България. Това беше моментът, в който доста сайтове ‚окапаха“, а други прекратиха приемането на банкови преводи. Ние отказахме да се предадем и намерихме нова банка, която да ни „приюти“. Разбирайте обикаляхме от банка в банка, от клон в клон, от един град в друг град, докато накрая ни откриха сметка. Ситуацията с банките ставаше все по-трудна и неприятна, продължиха да отказват да ни приемат като клиенти. Затова имаха вина и многото опити за измами през годините. Всяка сметка, която отворехме, биваше закривана.

Докато на единия фронт се борехме с банките за законовото ни право да работим, не спирахме да се опитваме да подобрим услугите си. Така платформата ни ставаше все по-известна и обработихме безброй поръчки от клиенти. 

Неусетно станахме платформата, за която всеки се сеща, когато стане дума за обмяна на крипто.

Защо ли?!

Защото винаги сме честни и коректни с клиентите си, предлагаме най-добрите цени в България, постоянно се развиваме и подобряваме услугите си, имаме най-големия избор от криптовалути за директна търговия в България.

Постепенно, и с безброй часове работа (наистина безброй), успяхме да се превърнем от едно малко сайтче до любима платформа за обмяна на криптовалути в България. По наш пример много от колегите започнаха да увеличават валутите, с които работят.

Ние бяхме първите, които въведохме и търговията със стейбълкоини на българския пазар. 

Altcoins.bg вече предлагат убежище от волатилността

Това лято направихме най-големия ъпдейт на платформата си, като започнахме от нулата и създадохме един наистина доста приятен продукт, с който се гордеем. Отне ни много месеци, но новата платформа е в пъти по-красива, функционална и лесна за работа. Освен това ни дава възможност и за много нововъведения и по-добри услуги.

Добре Дошли на новият Altcoins.bg

Преди броени дни въведохме и верификация на клиентите ни, както ни задължиха според новите изисквания в Закона за мерките срещу пране на пари. Ако следите новините, то сигурно сте видели, че истинските пари не се перат през крипто, а в брой и от най-големите банки в света, но това е друга тема...

Както описахме в статията за верификация на профилите (може да намерите линк малко по-долу), верификацията за нас е нещо хубаво. Когато познаваме клиентите си и сме регулирани от закона, ще можем да въведем нови услуги и нови методи на плащане, защото ще бъдем по-малко рисков клиент за финансовите институции.

Верификация на профил в Altcoins.bg

Надяваме се да не сте предубедени към това малко неудобство, защото навсякъде по света е така и беше въпрос на време да се въведе и в България. Поживяхме си в Дивия Запад така да се каже, време е да приемем реалността такава, каквато е.

Междувременно ние продължаваме да работим ежедневно, за да останем във вашите очи любима платформа за обмяна на крипто в България и в следващите три години :) И така на всеки следващ Рожден Ден. Не можем да разкрием отсега плановете ни за бъдещето, защото не е дошъл моментът, но се пригответе за много нови и интересни неща, които ще се случват на Altcoins.bg, и то много скоро.

Искрено благодарим, ако сте прочели всичко дотук! Нека все пак обявим и каква ще бъде томболата по случай 3-я ни Рожден Ден.

Altcoins.bg става на 3 години и подаръците са от нас!

Томболата наистина ще бъде най-голямата досега, като наградите ще бъдат:

- Две награди по 0.01 биткойн

- Почивка от предложенията на Vipoferta.bg

- Смарт часовник Huawei Watch GT 2

- Таблет Lenovo Yoga Smart Wifi

- Слушалки Samsung Galaxy Buds R170

Въпреки че ставаме на три години, наградите ще бъдат шест, една от друга по-хубави.

Какви са условията?

Промоцията ще бъде активна между 7-ми и 31-ви октовмри, като всяка поръчка за покупка или продажба на стойност 700 + лв., ще ви даде един билет за томболата. Тя ще се проведе в първите дни на ноември, като точния ден и час ще обявим допълнително, когато наближи.

За да участвате в томболата, трябва:

- Да имате регистриран и верифициран акаунт в Altcoins.bg

- Да харесате фейбук страницата ни

- Да направите единична поръчка за 700+ лв.

Ами толкова! Колкото повече поръчки, толкова повече шансове да сте един от печелившите.

Ето и малко повече информация за наградите.

Почивка от Vipoferta.bg

Този от вас, който спечели почивка от предложенията на Vipoferta.bg, ще може да си избере която и да е от техните оферти (изключение правят празничните предложения) за две нощувки за двама възрастни + 1 дете. Ваучерът е на стойност до 250 лв.

Ето и актуалните им предложения:

Къде да почиваме с Vipoferta.bg

Съветваме ви да разгледате офертите им при планиране на следващата си семейна почивка, определено има с какво да ви спечелят!

Смарт часовник Huawei Watch GT 2

Не сме сайт за техника, така че няма да ви занимаваме с технически характеристики. Фактът е, че това е един от най-добрите смарт часовници, които са излизали до момента. Ето какво има да каже Слави Панайотов от The Clashers за него:

Ревю на Huawei Watch GT 2 от The Clashers

 

Таблет Lenovo Yoga Smart Wifi

Йога таблетите на Леново са страхотни и стилни, така че решихме и този месец да зарадваме един от вас с такъв.

Ревю на таблет Lenovo Yoga Smart Wifi от Hicomm Magazine

Слушалки Samsung Galaxy Buds

Едни от най-добрите true wireless слушалки на Самсунг. Не можахме да намерим подходящо видео на български, но може да се запознаете с характеристиките им директно от сайта на производителя. Много са яки!

Samsung Galaxy Buds R170 

Пожелаваме на всички успех, а междувременно ако имате въпроси или препоръки, не се колебайте да се свържете с нас!

 

Победителите от томболата вече са изтеглени. За да видите кои са - КЛИК

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога