Регистрация

Работно време на Altcoins.bg по празниците!

Работно време на Altcoins.bg по празниците!

Здравейте, приятели!

Дойде време да посрещнем Коледните и Новогодишни празници и да изпратим една изключително успешна година, както за Altcoins.bg, така и за криптовалутите като цяло. През 2021-ва се създадоха много нови трендове (меме коините, nft, утвърждаване на defi, play to earn игрите и т.н.), видяхме нов ATH на най-важните валути - Биткойн и Етериум, както и много други. Толкова много неща са, че със сигурност ще изпуснем нещо.

Можем само скрито да се надяваме и да си мечтаем какво ли ни очаква през следващата година. 

Нека видим обаче как точно ще работим ние и методите на плащане, които поддържаме, по време на празничните дни.

 

Знаете, че платформата работи 24/7/365, така че тя не познава празници. Всички ваши поръчки ще бъдат обработени своевременно.

Те обаче трябва да минат през нашите партньори, които обработват плащания, така че вижте кой как ще работи, за да сте сигурни, че няма да има някоя неприятна изненада:

Официални почивни дни са:

От 24.12 до 28.12 включително

От 01.01 до 03.01 включително

Работни дни в периода са:

От 29.12 до 31.12.

 - Банков превод - Банките не работят и не изпълняват междубанкови преводи по празниците, затова всички преводи след 14:30 ч. на 23.12 ще бъдат получени до 14:30 ч. на 29.12. Това важи за вашите банкови преводи към нас, както и нашите преводи към Вас.

Кеш Терминал - Терминалите работят с работното време на обектите, в които са поставени, така че се съобразете къде се намира терминалът, който искате да използвате. Като цяло голяма част от обектите работят и по време на празниците, така че не би трябвало да е проблем да закупите валута от голяма част от терминалите.

Изипей - Изипей винаги имат дежурни каси и по празниците, така че покупката през тях и получаването на пари от поръчки за продажба ще продължи нормално. Все пак проверете работното време на най-близката до вас каса, за да не се разхождате излишно.

Ипей Ще продължите да получавате средства по сметките си в Ипей и картите на Изипей денонощно и по време на празниците! За жалост този метод засега не може да се използват за покупка на валута, а само за получаване на средства от продажба.

- Сетъл - Платформата обработва картови плащания, които са денонощни, така че с тях не би трябвало да има никаква почивка :) и ще можете да купувате криптовалути и през празничните дни.

Екипът на Altcoins.bg ви пожелава спокойни и весели празници!

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога