Регистрация

Нови попълнения в Altcoins.bg - Polygon (MATIC) и Aptos (APT)

Нови попълнения в Altcoins.bg - Polygon (MATIC) и Aptos (APT)

Здравейте приятели,

Портфолиото на Аltcoins.bg от предлагани криптовалути продължава да се разширява. Радваме се да ви представим най-новите попълнения: Polygon (MATIC) и Aptos (APT). С тях сайтът ни вече разполага с разнообразието от 37 криптовалути, като продължаваме да сме номер 1 в България в това отношение (и не само).

А сега нека се запознаем с новите токени:

 

Polygon (MATIC)

Представлява криптовалута със символа MATIC, а също и технологична платформа, която позволява на блокчейн мрежите да се свързват и мащабират.

Polygon работи с помощта на Ethereum и свързва проекти, базирани на Ethereum. Използването на платформата Polygon може да увеличи гъвкавостта, мащабируемостта и суверенитета на блокчейн проект, като същевременно осигурява сигурността, оперативната съвместимост и структурните предимства на блокчейна Ethereum.

MATIC е токен ERC-20, което означава, че е съвместим с други цифрови валути, базирани на Ethereum. MATIC се използва за управление и защита на мрежата Polygon и за плащане на такси за мрежови транзакции.

 

 

 

Aptos (АPT)

Aptos е нов, независим високопроизводителен проект Layer 1 на PoS, фокусиран върху предоставянето на най-безопасния и мащабируем Layer 1 blockchain в света. 

Блокчейнът Aptos използва езика за програмиране Move и Move VM за разработка на приложения, които са създадени и оптимизирани за случаи на използване на блокчейн. Екипът се състои от оригиналните създатели, изследователи, дизайнери и строители на Diem, блокчейнът, който е създаден за първи път да служи на тази цел. Aptos събра $200 милиона от a16z, Multicoin, Binance и други. 

Aptos стартира Devnet в средата на март, стимулира testnet в края на май и цели Q3 за стартиране на основната мрежа.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога