Регистрация

Търговия и вътрешна обмяна на крипто в Altcoins.bg

Търговия и вътрешна обмяна на крипто в Altcoins.bg

Днес имаме щастието да ви представим още една нова услуга, която още повече обогатява и допълва цялостната визия и функционалност на Altcoins.bg. Досега през последните два месеца успяхме да въведем:

 

- Altcoins PAY 



С Altcoins PAY всеки онлайн и физически магазин може много бързо и лесно да започне да приема плащания в биткойн без ограничения.

 

- HODL функция

С тази услуга всеки от нашите клиенти може да закупи всяка една от валутите, които са част от портфолиото ни и да ги съхранява в нашия уолет. Това от една страна премахва от вас нуждата да имате собствен портфейл за криптовалута, чиито частни ключове да съхранявате. Идеално е за начинаещите в крипто средите. От друга страна това дава възможност да решите кои валути да изтеглите към собствен портфейл и кои да държите при нас. Дава ви гъвкавостта, от която имате нужда за вашите инвестиции.

По този начин, ако сте решили всеки месец (седмица, две и т.н.) да закупувате определена криптовалута за сравнително малка сума, за вас може да е най-добре и лесно да я държите при нас, особено ако таксата за транзакция в блокчейна й е висока. Така си спестявате излишния разход.

 

- Binance P2P

 

Тук представихме първата от няколкото ни услуги специално за клиентите в най-голямата крипто борса по обем в света. С нея може да закупите крипто от нас директно от профила си в Binance през P2P възможностите им, дори без да имате създаден и верифициран акаунт при нас. Целта отново е да дадем максимална свобода и връзка между платформите, която да донесе гъвкавост и нужната връзка между традиционните банкови продукти и криптовалутите.

 

- Зареди акаунт в Binance

 

Това е следващото ново попълнение, с което се гордеем страшно много. Успяхме да изградим директна връзка с най-голямата крипто борса в света, чрез която директно да можем да заредим акаунта ви там без да се налага да въвеждате своя адрес за дадения койн, да избирате една от многото поддържани мрежи. По този начин трансфера става много по-бързо и възможностите за грешка са сведени до минимум. Функцията е особено подходяща за начинаещите, но носи улеснение и бързина за напредналите.

 

И сега е време за новото обявление...

 

Търговия и директна обмяна на крипто в Altcoins.bg

 

Това също е функция, по която работим от доста време. С нея ще имате възможност да обмените всяка една от валутите, които държите като баланс в профила си към стейбълкойн (USDT). В последствие това USDT ще може да обмените отново към всяка една от поддържаните от нас валути. Така даваме възможност на хората, които не са активни дей трейдъри да използват нашата платформа по много по-целенасочен начин, за да им бъде по-полезна от просто метод на депозит и теглене на крипто от големите борси.

По този начин вече можете:

- Да обмените лесно и бързо вашите левове в крипто, да ги оставите при нас, да заредите външен портфейл навсякъде и във всяка борса, а ако сте в Binance да ги получите директно по уолета си. Ако сте решили тези коини да останат в баланса ви при нас, в последствие може да добавяте още към тях, да ги изтеглите по всяко време от Altcoins.bg, или да ги продадете към USDT, след което с това USDT да закупите всяка една от другите ни валути.

Новата функция е особено подходяща и когато искате да закупите някоя валута, но според вас не е точно сега момента. Може да закупите USDT, които да чакат в акаунта ви и когато желания от вас момент настъпи, да може директно да ги обмените за криптото, което желаете. Няма да се наложи да чакате банкови преводи (които все още отнемат няколко часа), потвърждения, прехвърляния между акаунти и т.н.

 

Как се обменя крипто в Altcoins.bg?

 

За да обмените част от USDT баланса си в платформата, трябва просто да кликнете на бутона КУПИ на валутата, която желаете да имате и да изберете, че искате да платите с USDT. Изглежда по следния начин:


Отдолу виждате моментния курс, по който се случва обмяната. Завършвате поръчката за обмяна и съвсем скоро ще видите детайлите на завършената транзакция. История на вашите поръчки за депозит, теглене и обмяна са налични в менюто "Транзакции" във вашия профил в Altcoins.bg.

 

По същия начин става и при продажба на някоя притежавана от вас криптовалута към USDT.


Това е! Супер е бързо, сигурно и елементарно!

Виждате, че не спираме да се развиваме и портфолиото ни започва да приема все по-завършен вид. Със сигурност няма да спрем да работим и да въвеждаме нови и още по-интересни функции. Ако беър маркета продължи, кой знае какво още ще имаме време да имплементираме.

 

Пожелаваме успех на всички и много печеливши инвестиции!

Ако имате препоръки, забележки или имате нужда от друга функция, не се колебайте да ни пишете!

 

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога