Регистрация

NFT ъпдейт - от гоблини до маймуни

NFT ъпдейт - от гоблини до маймуни

#BURNBAYC

През уикенда #BURNBAYC бе един от тренди хаштаговете в Twitter, след като се разпространиха слухове, че една от най-известните колекции Bored Ape Yacht Club е базирана на нацистки символи. 

Източникът на тези слухове е Ryder Ripps, който е част от концептуалните артисти и дори притежава маймуна от колекцията. Той дори публикува документ, съдържащ неговата теза. 

Разбира се екипът зад проекта отрича да има подобна намеса. 

“Както може би сте чували, станахме мишена на луда кампания за дезинформация, която ни обвинява – група евреи, турци, пакистанци и кубинци – че сме супер тайни нацисти“ - каза Wylie Aronow, съосновател на проекта. 

Сега Yuga Labs (компанията зад BAYC) съди Ripps и неговата съ-конспирател Jeremy Cahen за нарушаване на търговска марка, фалшива реклама и няколко други обвинения.

 

Snoop Dogg и Eminem се превръщат в маймуни в новото си видео

NFT любителите Snoop Dogg и Eminem пуснаха музикално видео, в което се въплъщават в героите от BAYC.

Песента се казва “From The D 2 The LBC” и показва как Eminem започва да снима песен, но се напушва от изпаренията от пурата на Snoop Dogg и отива в ново пространство, в което е маймуна. 

Песента излезе точно за​​ ApeFest - годишния фест на колекцията в Манхатън.

 

Doodles vs. Goblintown NFT партита

Докато според едни NFT NYC е бил тотална трагедия, истината е далеч от това, което иска всеки NFT хейтър. Въпреки бруталния спад на крипто, NFT фенове и запалянковци се събраха, за да отпразнуват развитието на индустрията. ​​

Както Amy Wu от FTX Ventures напса, "Миналата седмица хората ми казваха, че #NFTNYC ще бъде странно, тъй като криптото умря. Радвам се да потвърдя обратното.”

Освен обаче NFT фенове с мърчове на Punks, Apes, Cool Cats и Gutter Cats, обществото дискутира и реалните полезности на NFT - като NFT билети и други.

Две NFT партита също се случиха по време на евента - Doodles vs. Goblintown.

Партито на Doodles се оказа да е било по-корпоративно настроено - с презентация, обяснения и прочие, но партито на Goblintown се е превърнало в истинско такова. Goblin организаторите на партита са говорили само на таласъмски, вътре в купона е имало триъгълници на илюминати, карти Таро и дори станция за татуировки. 

Е, ако искате да отидете на NFT парти, вече знаете кое да предпочетете.

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога