Регистрация

Как да участваме в Binance Launchpool, Launchpad и MegaDrop с Altcoins.bg

Как да участваме в Binance Launchpool, Launchpad и MegaDrop с Altcoins.bg

Здравейте, приятели!

Като част от българската крипто екосистема, несъмнено навсякъде чувате за Binance Launchpool, Launchpad и напоследък за Megadrop. Но какво всъщност представляват тези платформи и как можете да участвате в тях?

 

Какво са Binance Launchpool, Launchpad и Megadrop?

Най-просто казано, това са платформи за еърдропи на Binance, от които можете да се възползвате, като заключвате определен вид койни. Основните криптовалути, които се използват са BNB и FDUSD. Подробна информация за тях може да откриете на сайта на Binance, където всичко е обяснено подробно.

 

Как да се възползвате от тези еърдропи?

За да се включите в тези еърдропи, е необходимо да следвате няколко прости стъпки:

1. Закупете BNB или FDUSD: Първата стъпка е да закупите необходимите токени. Тук влизаме ние - нашата платформа предлага безпроблемна обмяна от и към лева и евро.

 

Покупка на BNB

 

Покупка на FDUSD

Забележете, че FDUSD не е налично за търговия срещу лев или евро поради липса на подобен курс в борсата. За да се възползвате от него, трябва да закупите USDT, което да обмените през горния линк или опциите в профила ви за FDUSD. Уверяваме ви, че процесът е елементарен и отнема минутка, т.е. на пръв поглед малко по-сложния процес, не трябва да ви спира.

Важно е да споменем, че когато сте закупили койните от нас трябва да ги изпратите в акаунта си Binance. Това става бързо и лесно, избирайки опцията "Ще захранвам: Акаунт в Binance". Така койните отиват директно в акаунта ви, където може да ги заключите и да участвате в еърдропите.

2. Заключване на койните в Binance акаунта ви: След като сте закупили BNB или FDUSD, трябва да ги заключите в акаунта си в Binance. Тук самия процес има малка разлика, която ще опишем.

Ако сте закупили BNB, трябва просто да влезете на "Earn" опциите в акаунта си там, след това "Locked", избирате период, след което потвърждавате. По този начин ще получавате "лихва" за стейкнатото BNB, но и ще участвате автоматично във всеки от изброените в тази статия еърдропи. С BNB всички са отключени за вас, докато с FDUSD са ограничени.

Aко закупите FDUSD, трябва да следите кога ще излезе следващия "Launchpad" и да заключите коините си ръчно в него. Вашите еърдропи са ограничени само до него, т.е. не можете да участвате в другите.

3. Когато получите "лихвата" или "еърдропа", решавате кога е най-добрия вариант да ги продадете и да получите печалбата си.

 

Защо да закупите койни от нас?

Безпроблемна обмяна: Ние предлагаме безпроблемна обмяна от и към лева и евро.

Партньорства: Нашите приятели от Изипей и Кеш Терминал, улесняват процеса и ви позволяват да търгувате крипто от над 6000 физически локации.

Завършена инфраструктура: Нашата инфраструктура предлага всички услуги, от които може да имате нужда на едно място.

 

BNB като дивидентна акция!?

Много от вас може би не са се замисляли, но можем да разглеждаме BNB като дивидентна акция. Подобно на дивидентните акции, при които първо печелите от покачването на цената им, а след това получавате процент под формата на дивидент, така е и при BNB:

- Печалба от покачването на цената: Когато цената на BNB се покачи, вашата инвестиция също се увеличава.

- Печалба от еърдропите: На определени интервали, чрез еърдропите, получавате допълнителни койни, които могат да се разглеждат като „дивиденти“.

 

Binance Launchpool, Launchpad и Megadrop предлагат страхотни възможности за увеличаване на вашето крипто портфолио. Чрез нашата платформа можете лесно да закупите необходимите койни и да се възползвате от тези възможности. Не пропускайте шанса да увеличите своите инвестиции и да се възползвате от всички предимства, които тези платформи предлагат.

Ако имате нужда от допълнителна помощ или информация, не се колебайте да се свържете с нас!

 

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога