Регистрация

Спечели биткойн или почивка през юли от Altcoins.bg

Спечели биткойн или почивка през юли от Altcoins.bg

Здравейте приятели!

 
Ето че дойде време за обещаната юлска промоция. Тъй като лятото е в разгара си, решихме този месец да дадем не една, а две награди. Един от вас ще спечели 400 лв. под формата на биткойн, а друг - почивка до желаната дестинация в цяла България!
 
Да, правилно разбрахте! Няма ние да избираме къде да почивате, вие ще подберете подходящото място за вас и вашето семейството, като единственото ограничение е офертата да е налична при нашите партньори от Vipoferta.bg.
 
Дотук всичко е ясно, но нека видим какви ще са правилата за участие.
 

Как да участваме?

Досега винаги сме създавали промоциите си с идеята с малко усилия да може да участва абсолютно всеки. Затова през месец юли сме решили тя да е насочена към тази част от клиентите ни, която беше някак ощетена досега. Това сте всички вие, които ни използвате като основен крипто чейндж в България и за по-големи суми. Това е нашият начин да се отблагодарим за лоялността ви, която ни дава тласък да продължаваме да се развиваме и да се стремим да бъдем все по-добри!
 
Ето ги и самите изисквания:
 
2. Направете поръчка за покупка или продажба на стойност 999+ лв.
3. Ами... толкова!
 
Промоцията е валидна от 16.07 до 31.07, като всяка единична поръчка на стойност над 999 лв. ви дава един билет за томболата, т.е. колкото повече поръчки направите до края на месеца, толкова повече пъти ще ви има в томболата и толкова по-голям шанс имате да спечелите. 
 
Както винаги досега, в началото на август във фейсбук страницата на Altcoins.bg ще изтеглим двамата печеливши. Използвайте случая да я харесате, ако все още не сте.
 

Какви са условията за наградите?

Наградата под формата на биткойн няма никакви условия за получаване, освен да ни предоставите уолет, на който да я изпратим, когато се свържем с вас. 
 
Почивката е за две нощувки в избрана от вас дестинация от предложенията на Vipoferta.bg, като е валидна за двама възрастни + едно дете. По-долу може да видите актуалните места:
 
 
Важно е да знаете, че освен по имейл, всеки печеливш ще бъде уведомен от нас и по мобилния телефон в профила си. Никога няма да Ви накараме да ни предоставяте лични данни в текстов документ под формата на прикачен файл, за да получите наградата си. Бъдете бдителни за измами в интернет, които се опитват да злоупотребят с доброто име на някой, за да вкарат вирус в компютъра ви.
 
На финала искаме да споделим нещо, с което се занимаваме усилено от доста време. Може би вече по един или друг начин сте разбрали, че законодателството в Република България се промени и всички крипто чейнджове в България ставаме задължени лица по ЗМИП (Закон за Мерките срещу изпиране на Пари и финансиране на тероризма). Ето какво означава това:
 
След 8-ми август, всеки наш клиент ще трябва да премине задължителна идентификация, за да може да продължи да използва услугите ни. Тя ще бъде съставена от:
 
1. Изпращане на снимка на ЛК;
2. Селфи
3. Попълване на кратък въпросник
 
Гарантираме, че ще Ви отнеме само няколко минути, за да я завършите. Някои от вас вече знаят как преминава процедурата, тъй като в последните месеци се е налагало да идентифицираме някои поръчки.
 
Повече подробности относно закона и верификацията ще дадем в отделна статия, защото темата е много важна и обширна.

Както обещахме в един от предните блогове, томболите ни ще продължат цяло лято, а най-голямата ще бъде през ноември, когато ставаме на цели 3 годинки.

Междувременно ние продължаваме да работим, за да бъдем 24/7 на ваше разположение и да ви предоставим най-добрите цени, обслужване на клиенти и условия за търговия с криптовалути в България.
 

EDIT: Печелившите от юлската томбола са:

 
Димитър Халачев печели почивка с поръчка AC52113853 (видео от изтеглянето)
Маргарит Тодоров печели 400 лв. в биткойн с поръчка AC67113982 (видео от изтеглянето)
 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога