Регистрация

Как да верифицирам профила си в Altcoins.bg?

Може да видите подробната инструкция от нашето видео или да прочетете по-долу какво трябва да направите стъпка по стъпка.


 

За да започнете процедурата по верификация, кликнете на Верификация в менюто вляво на вашия потребителски панел. Ще се отвори следния прозорец:

След броени секунди ще получите от нас SMS с шест-цифрен код, който да въведете в празното поле.

Тази проверка на телефонния номер е нужна, защото при търговията при нас от гледна точка на сигурността на вашия профил, ще потвърждавате някои транзакции с такъв смс код и е важно да знаем, че не сте сбъркали телефонния си номер.

Въведете кода, който получихте като смс, за да продължите напред.

Тук както виждате, трябва да изберете какъв документ ще използвате за верификацията на вашия профил – лична карта, шофьорска книжка или паспорт. След като изберете типа документ, следва да качите снимките.

Имайте предвид, че ще бъде доста по-удобно, ако завършите този процес през мобилния си телефон. От него директно ще може да се снимате и да качите нужните документи. Те са:

1. Документ Лице

Цветна снимка с висока резолюция на лицето на избрания от вас документ за самоличност. До него на лист трябва да е написано „Да послужи за търговия с криптовалути в Altcoins.bg”, дата, подпис.

2. Документ Гръб

Цветна снимка с висока резолюция на гърба на избрания от вас документ за самоличност. До него на лист трябва да е написано „Да послужи за търговия с криптовалути в Altcoins.bg”, дата, подпис.

3. Селфи с документа за самоличност

Снимка на лицето Ви, докато държите документа си за самоличност. Трябва да се вижда ясно вашето лице, както и снимката, и данните на документа за самоличност.

След като качите всички документи, кликнете на бутона „Запази“. Ще ви пренасочим към прозореца с краткия Въпросник, който трябва да попълните, за да може да завършим профила ви.

 

След като попълните всички полета, кликнете на Изпрати.

Ако документът Ви за самоличност е безсрочен, напишете като дата на валидност на документа 01.01.2050 г.

Ще видите следния прозорец:

Това означава, че успешно сме получили документите ви. Екипът ни ще ги обработи и ще получите имейл, когато има резултат от вашата верификация. Обикновено в работно време одобрението става в рамките на 15-20 мин.

След като получите одобрение, може свободно да използвате пълната функционалност на платформата.

Ето и как да закупите или продадете криптовалута в Altcoins.bg

 

Други статии, които може да ви бъдат интересни:

 -    Как да се регистрирам в Altcoins.bg?

-      Как да закупя криптовалута от Altcoins.bg?

-       Как да продам криптовалута чрез Altcoins.bg?

-        Как да платя поръчката си за покупка на криптовалута в Altcoins.bg?

-        Как да платя поръчката си за продажба на криптовалута в Altcoins.bg?  

    Какви видове портфейли за криптовалути има и как да си избера портфейл?