Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 30.04

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 30.04

Добро утро в събота! Направихте ли кафето, защото знаете - крипто броят е готов! 

✅Доминация на Биткойн: 41.74%

✅ Цена на Биткойн: $38 675

✅Обем търговия за последните 24 часа = $90 млрд.

🚨 Fear and Greed Index: 20 Extreme Fear

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 1.74T -0.35%
Пазарна Капитализация на Биткойн 734B -0.75%
Пазарна Капитализация на Етериум 343B 0.29%
Пазарна Капитализация на DeFi 117B 6.77%

Южнокорейски крипто директор арестуван за издаване на тайни на армията на Северна Корея

Северна и Южна Корея са тотално противоположни като разбирания, макар и малката си площ и общо второ име. Главният изпълнителен директор на крипто борса е бил арестуван в Южна Корея за предполагаемо изтичане на военни тайни дадена на Северна Корея.

Той е един от двамата арестувани и обвинени в „нарушение на закона за националната сигурност“. Наречен само като Lee, 38-годишният е описан като бизнесмен, който управлява компания за управление на дигитални активи. По-интересен е другият арестуван - 29-годишен капитан от армията на страната. 

Смята се, че те са получили плащане в крипто от агент от Северна Корея, според документи иззети от двете лица. Според BBC Lee е получил $600 000, а капитанът $38 000 в криптовалути, включително Биткойн.

 

Банката на Централноафриканската държава не харесва Биткойн закона

В бързината си да направи Биткойн законно платежно средство, президент Faustin Archange Touadera без да иска е забравил да информира Централната банка. 

Вчера говорител на институцията е споделил, че банката не е била информирана предварително за идеята. Централната банка отговаря за още шест страни, които използват CFA франк. 

В сряда президент Touadera подписа документ, с който приема Биткойн като официална валута, заедно с франка. Така страната се превърна във втората, приела криптовалута като законно разплащателно средство след Ел Салвадор. Дали банката ще бъде пречка пред това? 

 

ApeCoin скача с близо 10% след гласуване на предложения от DAOто

ApeCoin се покачи с феноменалните 9% през последните 24 часа, според CoinMarketCap. APE достигна цена от близо $27, като след това токенът загуби част от печалбите си и в момента стои на $23.76.

Причината за нарастването се дължи на гласуването на няколко предложение от ApeCoin DAОто. Всеки участник има право да даде своя вот в зависимост от токените, които притежава. 

На дневен ред са AIP-21 и AIP-22, които отговарят за стейкването на токена. AIP-7 от своя страна говори за как решенията се формират в DAОто.

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога