Регистрация

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 27.11

Сутрешно кафе с Altcoins.bg 27.11

Добро утро в събота! Ако денят тепърва започва, то вземи чаша кафе и се наслади на прекрасното време, заедно с нашия крипто брой!

Доминация на Биткойн: 41.763%

Цена на Биткойн: $55 223

Обем търговия за последните 24 часа = $147.78 млрд.

🚨 Fear and Greed Index: 21 Extreme Fear

 

  $ ∆24h
Пазарна Капитализация на Крипто 2.51T 1.54%
Пазарна Капитализация на Биткойн 1.042T -0.68%
Пазарна Капитализация на Етериум 495B 1.30%
Пазарна Капитализация на DeFi 152B 7.48%

Цената на Биткойн и Етериум надолу

Двете най-големи криптовалути по пазарна капитализация бележат тренд надолу, поради нов COVID вариант. Той повлия не само на крипто пазара, а и на фондовия пазар. 

Биткойн е надолу с 3.09% за последните 24 часа, като към момента на писане се търгува на цена от $54 907, далеч по-ниско от последния си рекорд, поставен на цена от $68 789.

Етериум също е надолу, като към момента се търгува на цена от $4 176. 

Червената вълна се разпростря и сред фондовия пазар - мини фючърсите на S&P 500, фючърсите на Nasdaq и фючърсите на Dow също светеха в червено.

Негативизмът на пазара се дължи на новооткрития вариант на COVID в Южна Африка, който към момента носи името B.1.1.529.

 

Ел Салвадор се възползва от черния петък като купи 100 Биткойна

Президентът на Ел Салвадор има свое любимо занимание що се отнася до крипто и то е да купува Биткойн на промоция.

Вчера Nayib Bukele се възползва от спадналата цена на криптовалутата в под $54 000, за да добави още малко Биткойн към хазната на държавата.

В Twitter той написа, че Ел Салвадор се е сдобил с допълнителни 100 Биткойна. Общо страната има 1 220 токена от най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, струващи около $66 млн.

 

Компанията за крипто анализи DappRadar ще пуска свой токен

За последните три години DappRadar споделя информация относно бързо развиващите се децентрализирани апликации (daaps) и индустрията на игрите. Сега стартъпът планира да премине към децентрализираната сфера, като издаде свой собствен токен.

Във вторник DappRadar съобщи, че ще издава RADAR токен, който ще дава право на глас за бъдещето на протокола, както и достъп до допълнителни награди.

DappRadar предоставя данни за активността и обемът търговия на 27 блокчейн платформи, както и DeFi протоколи като Uniswap и дори блокчейн игри като Axie Infinity.Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога