Регистрация

Новите "killer" функции в Altcoins или какво свършихме през последните месеци

Новите "killer" функции в Altcoins или какво свършихме през последните месеци

Здравейте, приятели!

В тази статия ще обясним накратко новите функции, които добавихме през последните няколко месеца. Повечето от вас си четат редовно имейлите от нас и вече ги използват, но ще ги обясним и тук за тези, които все още не са им обърнали внимание.

Не случайно сме ги нарекли "Killer" функции, защото някои от тях не се предлагат в нито една друга българска платформа. Не че сте очаквали нещо друго от нас. Стараем се постоянно да доказваме, че водим прогреса в криптото в България вече няколко години, надяваме се това да продължи с ваша помощ.

Освен всичко, което ще опишем в следващите редове, имайте предвид, че скоро предстои добавянето на още много яки функции, затова следете публикациите ни, ако искате да сте в час със случващото се.

 

HODL функция или депозит във вашия акаунт

 

Както сами може да разберете от името, тази функция ви позволява да купите крипто и да го оставите в профила си при нас. Защо? Когато правите ежемесечния си DCA с малка сума, таксата за транзакцията на някои мрежи може да изяде солиден процент от общата сума. По тази причина вече може да използвате профила си като "гара разпределителна" и като се събере по-голяма сума, да наредите теглене към Леджъра, който сте закупили от нашия крипто магазин.

Ако сте проследили ситуацията с brc20 токените, за които скоро писахме статия, те до толкова бяха задръстили мрежата на биткойн, че таксите за транзакции бяха достигнали до 50 евро. Представете си да купите крипто за 100 лв. и след таксата за транзакция в уолета ви да влязат няколко лева или още по-лошо... да не влезе нищо.

Това е killer функция, защото ви позволява да търгувате без да се съобразявате с таксите за транзакция.

 

Теглене на крипто от вашия уолет

 

Разбира се, щом има опция депозит, не може да няма възможност да изтеглите коините си. Тук няма какво толкова да се обяснява защо да го правите. Каквото сте вкарали в профила си, може да го изтеглите по всяко време.

 

Вътрешна обмяна на крипто в Altcoins

 

Ето това вече е нещо яко. От скоро всеки от вас има възможност да обмени криптото в профила си за usdt, а това usdt за друго крипто. По този начин може да си трейдвате и да се възползвате от волатилността на пазара без да се налага да ходите в големите борси. При това таксите са минимални над борсовите и ако сметнете таксите за транзакции за депозит, в определени ситуации това местене определено се обезсмисля. Как става?

Прочетете тук: Обменете крипто за usdt в Altcoins


Това определено е една от функциите, които смятаме, че са изключително ценни и самите ние бихме ползвали доста често. Надяваме се да ви харесва и да сте доволни от нея.

 

Влязохме в Binance

 

Altcoins.bg е платформата на първите неща. Ние сме първата българска платформа, а може би и в Европа (не сме проверявали по-далеч), която ви дава възможност да вържете акаунти си в най-голямата борса в света и да го захраните без проблем - без въвеждане на уолет, без транзакция, без избор на мрежа. По този начин няма да се чудите дали сте сбъркали мрежата, дали сте въвели правилен адрес и т.н. Особено полезна функция за начинаещите и тези, които искат бързо и лесно да захранят профила си в най-голямата крипто борса в света.

 

Binance P2P

 

Първите неща... Без да натрапваме, сме и първите в България, които предоставят ликвидност за BGN p2p пазара на Binance. Ние сме първата българска платформа, която е одобрен (верифициран) търговец в Binance. Освен това, сме и един от провайдърите на ликвидност за европейския p2p пазар. 

Ако искате да купите или продадете крипто през без дори да напускате профила си в байнанс, влезте в p2p пазара и намерете нашите обяви.

 

Скъсахме с Ипей, после ги върнахме

 

Разказано накратко ситуацията беше следната... Ипей обявиха, че искат да въведат 3% такса върху транзакциите по банков път. Ние казахме, че това е неприемливо за банков превод, те предложиха 1.9%, ние отказахме и ги махнахме от сайта. После отново ги върнахме по запитване на клиенти, които обявиха, че са готови да ги плащат. Ок, но все пак смятаме, че не е редно, затова и намерихме друго решение. Въпреки това ние сме единствената българска платформа, която открито излезе и говори за този проблем и изнудване от страна на българската банкова система. Ние единствени прозрачно обявихме таксите и защо и как се начисляват.

 

Добавихме банков превод в евро (SEPA)

 

Като решение на проблема с българската банкова система, ние бързо се ориентирахме и извадихме не малка част от бизнеса си в Европа, така или иначе вече работим на целия европейски пазар благодарение на Binance p2p. Така че не беше трудно да вземем това решение. Предстоят още интересни обявления в тази насока. По този начин дадохме възможност и на вас да избягате от рекета и да зареждате акаунтите си в Револют, Уайз и т.н. финтех банки в Европа без проблеми чрез крипто.

 

Altcoins PAY

 

Досадно е, но трябва да го кажем. Ние сме единствената крипто платформа в България, която позволява на всеки физически или онлайн магазин да приема self-custody плащания в биткойн на основната и лайтнинг мрежата. Какво е self-custody? Това означава, че плащанията не се събират при нас в акаунта ви, а директно във ваш уолет, който вие предоставите. Ние само осигуряваме техническата част, сървърите, нодовете и т.н. това да бъде възможно. Вече имаме доста интеграции с български бизнеси, което може само да ни прави щастливи. Мисията ни да свържем криптовалутите с реалния живот и да ги направим използваеми в ежедневието ни е все по-близо до изпълнена.

Изключително сме щастливи, че българското крипто общество оценява тази наша отдаденост на каузата и целенасочената работа и откликва всеки път на новите неща, които въведем. Няма по-голямо признание от нас да видим, че сме помогнали да решим проблемите на някои от нашите клиенти.

Ще се радваме да ни пишете, ако имате предложение да въведем някоя функция, да дадете коментар на някоя от вече съществуващите или имате идея как да успеем по-лесно да достигнем до крайната цел в мисията си - да разпространим крипто в България.

 

Ако искате да получавате нотификация за новите статии от нашия блог, кликнете на бутона по-долу, за да се абонирате.

Подбрани новини


Последно от блога